De Zande

Best bed & best breakfast in town

Welkom op onze woonboerderij

Welkom op de boerderij en Bed & Breakfast. De B&B bestaat uit twee kamers, vernoemd naar mijn favoriete steden in Amerika; een luxe kamer (genaamd New York) en een vintage kamer (genaamd San Francisco), beiden met bad, douche en toilet. Bijzonder aan de vintage kamer is dat het bed op een vide staat. Daarnaast wordt incidenteel het achterhuis van de woonboerderij (met een woonkamer, twee slaapkamers en eigen badkamer) verhuurd.

Op de facebookpagina "Bed and Breakfast De Zande" kun je meer van de verbouwing zien!

De ligging van onze B&B is uitstekend: vlakbij fietsroutes en natuurgebieden de Weerribben, de Veluwe en Giethoorn. Wissel je de natuur graag af met een stad, dan liggen de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hattem, Hasselt en Ommen in de buurt voor een leuke dagtocht. Voor een uitstapje met kinderen liggen pretpark Walibi, golfslagbad De Eemhof en ponypark Slagharen op 30 autominuten.

Ook in de directe omgeving van de B&B is het fijn om te vertoeven. De openslaande deuren van kamers komen uit op een veranda en kijkt uit op de tuin. In de Hank (een zijtak van de IJssel) mag gezwommen worden. Her en der zijn kleine strandjes. Er zijn twee (stads-)fietsen en/of mountainbikes voor gebruik door de gasten. Daarnaast zit er in De Zande een theehuis voor eventueel een thee-proeverij, 't Schuurtje voor creatieve workshops en tegenover de B&B zit rustpunt Het Jachthuis waar het (zomer en winter) heerlijk zitten is met o.a. zelf gebakken appeltaart en boerenijs met aardbeien en slagroom. 

Of je nu in de stad bent voor zaken of omdat je er gewoon een paar dagen lekker tussenuit wilt: in B&B de Zande is van alles mogelijk om een perfecte tijd te hebben.